Veelgestelde vragen

Wij hebben verschillende fotoboxen beschikbaar. Van compact tot een afgesloten fotohokje, klassiek of gepersonaliseerd met je naam of merk.

De driepoot en witte fotobox heeft slechts 1m² nodig. Het afgesloten fotohokje is 230 cm lang, 130 cm breed en 200 cm hoog. De kleinste white cube is 260 cm x 260 cm x 260 cm. De grootste white cube 300 cm x 300 cm x300 cm

Door onze verschillende fotoboxen laten we je kiezen wat je graag als photobooth wil voor je feest. We kijken dan of de gewenste fotobox nog beschikbaar is.

De foto’s worden in duplicaat geprint in strips van 5 cm x 15 cm of als één enkele foto van 10 cm x 15 cm. Wil je zelf je lay out maken dan hebben we een photoshop bestand nodig met behoud van de lagen en je lettertype bestand. Template is dan 300 dpi 1240 x 1844 pixels

Je kan direct na het maken van de foto die ook mailen naar je e-mail adres. We kunnen ook voor elke foto een unieke QR code voorzien die een link is naar de digitale versie. Na het event krijgt je alle beelden digitaal.

We hebben verschillende types van printers waarbij je tussen de 8 seconden en 20 seconden een geprinte foto hebt. Bij grote events kunnen we meerdere fotoboxen of printers simultaan laten printen.

Neen, onze medewerkers zijn enkel bij de installatie en opbouw aanwezig om alles uitvoerig te testen. Ze kunnen dan ook kort uitleg geven over het gebruik. Daarna is de medewerker telefonisch stand-by gedurende je feest. Bij technische problemen lost hij die vanop afstand op, of hij komt ter plaatse om het op te lossen. Je kan echter ook een hostess of medewerker continue ter plaatse vragen wat zeker een aanrader is voor grote personeelsevents.

We rekenen meestal 60 minuten voor de montage van een gewone fotobox. Dit geeft ons ruim de tijd om alles te testen voor dat je eerste gasten aankomen. Voor het fotohokje hebben we 120 minuten nodig.

Neen, wij kiezen immers voor perfecte service en installeren steeds alles zelf. Je kan de fotobox ook niet verplaatsen tijdens je feest naar een andere  locatie.

" De Fotobox waarbij je jezelf fotografeert " Instant fotostrookjes voor alle gasten op je feest of bedrijfs evenenement. Gepersonaliseerd in seconden klaar.