Wij werken steeds met een all-in prijs zonder dat je zelf een fotobox moet komen ophalen of de instant fotobox moet gaan installeren op je feest. Wij komen zelf de instant fotobox plaatsen en monteren op het afgesproken tijdstip en halen die s’nachts of de volgende morgen zelf op.  Onze medewerkers testen uitvoerig de instant fotobox bij de montage zodat je feest perfect verloopt.  Bij elk event is er een instant fotobox medewerker in je regio aanwezig die ingeval van technische issues direct ter plaatse alles kan oplossen of een andere instant fotobox in de plaats kan zetten.

Laat je dus niet vangen aan goedkope fotobox aanbieders waarbij je na de kantooruren niet terecht kan voor je probleem of waarbij de levering niet tijdig is gebeurd waardoor je je feest moet starten zonder selfie fun. Deze bedrijven gebruiken vooral hun verkoopsvoorwaarden* terwijl wij ons toeleggen op tevreden klanten, een ultieme service en onbeperkt selfie foto fun.

In Amerika zijn photobooth fotozuilen of fotohokjes een vaste waarde op elk feest. Deze fun, waarbij de vrienden foto’s van zichzelf nemen in de feestzaal brengen wij naar België. Trouwkoppels geven zo een leuke bedankingsfoto aan hun gasten. Deze instant geprinte foto kunnen ze ook sharen, mailen en direct meenemen vanop je huwelijksfeest in de feestzaal.  Onze fotoboxen zijn uniek en kunnen we zelfs personaliseren naar uw merk, logo of bedrijfsevent. Voor de opmaak van een fotostrookjes rekenen wij trouwens geen meerkost aan.

Foto’s printen we op 5x15cm of 10x15cm in een op maat gemaakte lay-out.

Met onze contacten in Amerika , de wereldleider in photobooths kunnen we het beste van de markt bieden inzake degelijkheid en kwaliteit. Dit maakt onze kennis in de foto selfie business uniek.

Onze mond aan mond reclame en referenties zijn onze beste reclame.