Contacteer ons of uw datum nog vrij is.

We maken graag een offerte op maat voor u. Hiervoor hebben we de datum van uw feest nodig, de locatie zodat we de verplaatsing kunnen berekenen. Heb je een speciale vraag ? Laat het ons weten. afdrukfotodesign@gmail.com

 Of bel ons op het nummer GSM 0472 622243   We doen ook regelmatig promoties waarbij u extra korting of extra’s heeft op onze formules.

Wij verhuren fotoboxen en fotohokjes zowel in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Een fotobox waarbij je gasten leuke selfies kunnen maken op je personeelsfeest of ander event is altijd een geslaagde combinatie. Mensen hebben plezier en maken leuke foto’s. En tegelijk hebben ze instant een geprinte foto mee die we personaliseren met je naam, datum slogan of merknaam van je bedrijf. Instant Fotobox is ons merk en hierbij bieden we een sterke service op basis van verschillende jaren ervaring bij tal van kleine en grote events.

Een fotobox kan je bij ons huren per uur, per dag of zelfs voor meerdere dagen voor een beurs, een opendeurdag of een event. Ook de fotohokjes kunnen we zelfs personaliseren met uw eigen merk.

Wij denken graag mee met je event en leveren vooral maatwerk én een groot verschil in service.  Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het huren van een fotobox of photobooth. Je gasten zullen je dankbaar zijn. En …. wedden dat je lacht !