Achtergrond fotobox

Na jaren photobooths te verhuren zien we soms donkere achtergrond beelden.
Daarom bieden we ook de optie aan om een achtergrond te voorzien.
Dit kan een mooi wit gordijn zijn. We werken hiervoor met een professioneel wentex brandveilig gordijn.
Of je kan kiezen uit tal van decors die het best passen bij je concept of thema.

De hoofdreden dat we ook achtergronden voorzien voor op de foto is vooral omdat de foto’s er alleen maar beter door worden. Soms is de muur van de feestzaal niet altijd zo tof in combinatie met de fotostrook. Ook als je thema bijvoorbeeld gold is voor je feest dan is het toch ideaal dat je foto’s ook in dit thema zijn.

Zoek je een gold thema achtergrond voor je feest ?

We gebruiken hiervoor degelijke showtec achtergrond systemen met zware voet.
Voordeel is dat gasten niet over statief benen kunnen vallen. Het frame kunnen we in de hoogte en breedte aanpassen.

Onze foto's van ons huwelijksfeest met de fotobox waren keitof met het gouden thema en je achtergrond.

Instant Fotobox heeft meer dan 10 verschillende foto achtergronden.

Of je nu als decor een effen witte achtergrond wil, een rustieke muur, een design decor of gewoon Ibiza palmbomen waarbij je gasten of het strand onder een palmboom op de foto staan. Het is perfect mogelijk met de photobooths of fotoboxen samen met een achtergrond. Ook kunnen we een maatwerk achtergrond speciaal laten maken met uw logo of brand. Het voordeel van een achtergrond met uw logo is dat het sharen van foto’s van de fotobox een grote media impact heeft op social media. Neem nu het voorbeeld van een opendeurdag van een school. Iedereen gaat beelden sharen met vrienden en kennissen. Overal staat uw logo op de facebook pagina van je gasten, de vrienden van de gasten en de vrienden van de vrienden die de o zo leuke foto sharen van de opendeurdag op school. Een betere reclame is er niet. Ook de persoonlijke foto met uw logo als achtergrond houden de mensen bij. We werkenn hiervoor meestal met een spandoek die we op maat laten maken en waarbij uw logo repititief aanwezig is.

Instant Fotobox maakt de achtergrond voor de selfie fotoshoots meestal op een formaat van 200cm x 200cm die we monteren op een spanframe waarin het spandoek zit met zeilringen.