Fotobus

De VW Volkswagen T1 fotobus, dit is voor de kenners een icoon. Deze VW legende zie je veel als origineel vintage vervoer voor een huwelijk. Maar ook in Amerika kan je de fotobus vinden die gebruikt is als photobooth. Je gasten stappen in de bus en maken een leuke selfie samen. Met de liefde voor deze eerste generatie van Volkswagens bekende microbus of ook wel splitscreen genoemd heb ik daarom een photobooth laten ontwerpen die je overal in de feestzaal kan plaatsen. Op een eerste verdieping, voorbij een smalle deur. En dit kan je niet doen met een echte T1 VW fotobus. Want die is veel groter.

Hoewel een echte fotobus super origineel is. Toch is de investering en een authentieke restauratie van een Volkswagen T1 of T2 bus  te duur.  Met een investering van al snel 40.000 euro is het op elke feest altijd een risico om een uniek stuk zonder begeleiding ter plaatse voor de feestvierders ter beschikking te stellen als photobooth fotobus. Hierdoor is de huurkost, werkuren al snel duur.  Ons alternatief is not the real thing maar toch even origineel als  een VW busje.  Je kan het perfect huren als je dit bij je thema van je feest past.

Welke achtergrond heeft de VW bus?

Nu wordt het pas interessant want we kunnen in onze T1 fotobus fotobox een groen doek hangen dat werkt als green screen. Green screen is hetzelfde wat je elke dag tijdens het weerbericht kan zien. De weervrouw kan in eender welk decor staan. Wil je dus je gasten in Rome, Londen op Parijs plaatsen ? Dit kan perfect met onze fotobus photobooth. Heb je een ander décor in gedachten of de locatie van je huwelijksreis ? Bezorg ons de foto bijvoorbeeld van het strand en al je vrienden gaan virtueel mee op de reisfoto op je feest.

We kunnen de achtergrond van de foto’s automatisch aanpassen. Jij kiest je décor.

Het blauwe VW fotobusje.

We zorgen steeds voor een persoonlijke touch op je foto. De fotostrookjes passen we volledig aan je thema. Indien we een digitale versie in pdf format van je uitnodiging hebben voor je bedrijfsfeest of huwelijksfeest. Dan maken we hiervan een mooi ontwerp.

  • Ook het startscherm van de photobooth kunnen we personaliseren met je logo naam of zelfs met unieke QR codes. Telkens dat je een foto maakt krijg je een unieke QR code te zien waarmee je met de smartphone instant de digitale versie van je foto kan sharen en delen met vrienden en familie.

Twijfel niet langer en boek onze unieke VW photobooth fotobus voor je feest.