Props foto accescoires

Foto props of leuke foto accescoires voor op de foto. Een leuke selfie foto op een feest is zoveel leuker met een grappige snor, leuk hoedje of accessoire die volledig past in het thema.

Regelmatig kan je ons vinden in een party winkel of zelfs in het buitenland waar we altijd de nieuwste en gekste zaken zoeken om leuke foto’s te maken. Om die glimlach op het gezicht te toveren want wij zijn overtuigd. Mensen die veel lachen leven langer. Of het thema nu voetbal België of iets totaal anders is.

Feestje bouwen met een instant fotobox photobooth ?

De belangrijkste reden om met aangepaste props te werken op de foto die je gasten maken is omdat we zo volledig ons aanpassen aan het thema van je feest. Stel dat je feest een winterland thema heeft dan kunnen we zelfs ski’s voorzien samen met onze white cube. Met het koude blauwe led licht en een green screen achtergrond plaatsen we iedereen op de skipiste. Uiteraard horen daar de skibrillen, handschoenen en sjaals zeker bij. Na het maken van een leuke foto selfie in een winters thema op je feest kunnen je gasten zich daarna gaan verwarmen aan de warme wijn aan de bar..

Wil je meer info hierover ? Bel ons gerust op het nummer 0496 59 70 04 .

Gepersonaliseerde foto props op maat van uw bedrijf.

We hebben tal van voorbeelden van op maat gemaakte fotoprops voor bedrijfsevents. Zo hebben we voor de klant Lidl volledig gewerkt rond het theme ” Lidl’s got talent !   Of voor Cronos, een bedrijf met heel wat IT specialisten hadden we zelf hun eigen logo props voor op de selfie foto met de instant fotobox.

Cesis can easily be translated and is compatible with the well known WPML plugin, of course the theme has been test and is 100% RTL compatible. We have an excellent customer support. And the theme is amazing. Once you get used to it, it will accelerate and improve your website design.