fun
lachen naar het vogeltje
gekke bekken trekken
photobomb

Verhuur Photobooth Fotobox in Aalter

Eventfotograaf - Personeelsfeest - Bedrijfsfeest - Huwelijksfeest

Mijn vrouw en ik waren reeds jaren actief als fotograaf voor huwelijken, communies, bedrijfsfeesten, tot we in 2012 Tony Cho van Photobooth Planet in New York leerden kennen.  Zijn enthousiasme over photobooths werkte aanstekelijk en zo kwamen we op het idee op zelf ook te starten met photobooth verhuur in België.  Inmiddels zijn we bijna 10 jaar verder en hebben we heel veel ervaring opgebouwd in de fotobooth-wereld.  We beschikken momenteel over diverse fotobooths, fotozuilen en fotohokjes met tal van mogelijkheden, zowel voor binnen- als buitenevenementen.
Een fotobooth op je feest is echt een meerwaarde, het zorgt gegarandeerd voor fun, plezier en lachende gezichten.  Bovendien krijgen de gasten binnen enkele seconden een mooie souvenier; een fotostrookje geprint op echt fotopapier.

We love to make you smile! Op elk feest, elke party, mini wedding of maxi event
Vragen | Bedrijfsfeesten | Fotostrookjes personeelsfeest | Roaring twenties | Welcome back | 

Led licht fotobox

Led licht fotobox.

witte fotozuil photobooth

Witte fotozuil photobooth.

witte design fotobox

Design instant-fotobox.

Veelgestelde vragen 

 • Hoeveel foto's print een instant photobooth?
  Afhankelijk van het type photobooth kan je 800 of 1400 foto's printen.
  We voorzien steeds voldoende fotopapier.
 • Wat kan ik personaliseren?
  De tekst en lay-out van de fotostrookjes wordt aangepast in de huisstijl van uw bedrijf of feest. We kunnen het startscherm van de photobooth personaliseren. Tevens kunnen we de volledige photobooth ook wrappen in uw huiskleur of thema.
  We kunnen ook een spandoekframe met uw logo laten printen dat als achtergrond wordt gebruikt.
 • Wat met GDPR?
  Bij het maken van een selfie kunnen we vooraf een akkoord vragen van een gebruiker om de foto digitaal te mailen of sharen. Bij een niet akkoord komt de foto niet online. Zo kunnen we foto's pushen naar een facebook bedrijfspagina, enkel voor de mensen die hiermee akkoord zijn.
 • We hebben simultaan een event op meerdere locaties. 
  Contacteer ons tijdig en we bespreken graag de mogelijkheden. We hebben voldoende instant photoboxen en medewerkers om dit te realiseren. 
 • We hebben een klein budget voor ons event, is een photobooth mogelijk?
  In het verleden hebben we al met non-profit organisaties gewerkt zoals Oxfam, of voor Rode neuzen dag waarbij een aantal sponsors de instant fotobox betalen. Hun logo of website komt dan op elke gemaakte foto. Deze marketingtool en merkbekendheid blijft letterlijk bij de mensen thuis aan de muur hangen. Als er een win-win voor beide partijen mogelijk is dan praten we graag met u wat kan. 

Bedrijfsfeesten en personeelsfeesten

Voor bedrijfsevents, personeelsfeesten en evenementenbureau's werken we meestal met maatwerk pakketten en voorstellen. Vraag gerust een offerte en we denken creatief met u mee om uw bedrijfsevenement onvergetelijk te maken. Een personeelsfeest krijgt een extra dimensie met de instant fotobox. Het open fotohokje of een combinatie van verschillende fotohokjes kunnen we op uw feest voorzien. Bij een winter thema hebben we onze ice cube oplossing, een leuk gegeven die je hier op het bedrijfsfeest van Deloitte kan zien.
Deze foto's leveren we extra digitaal achteraf.

Fotostrookjes

Onderstaande foto's worden automatisch gesneden in 2 fotostips.
picanol openbedrijvendag
Lidl personeelsfeest sprookjes thema
Lievegem nieuwjaarsreceptie
rode neuzen dag ondersteuning

Fotobox of photobooth huren? Enkele tips om mee rekening te houden bij het vergelijken online.

 • Uw event, feest is uniek. Prijs/kwaliteit is belangrijk. 
 • Service pack of doe het zelf pakket?

  Doe-het-zelf-photobooth
  Soms kan je online een goedkope photobooth verhuur vinden waarbij je een zelfbouw-pakket toegestuurd krijgt. Dit kan een goedkope oplossing zijn maar je bent afhankelijk van een koerierdienst die hopelijk het pakket tijdig levert op de juiste bestemming. Bovendien moet je de fotobox zelf monteren. Bij het kleinste probleem is er geen tijd meer om een vervang photobooth te leveren voor je feest. Dit kan voor extra stress zorgen, wat je uiteraard niet wenst op je feest.  Er is ook geen technische ondersteuning bij eventuele problemen.  Vaak wordt ook een grote waarborg gevraagd voor eventuele schade. 

  Service, installeert men de photobooht?
  Bij instant fotobox installeren we de photobooth steeds zelf op uw locatie. Als professioneel event-fotograaf houden we rekening met lichtopstelling, kleurtemperatuur en heel wat andere zaken zodat je fotostrookjes perfect zijn op je feest. We monteren alles tijdig in de feestzaal of event-ruimte en komen de instant fotobox na het event (’s nachts of 's anderen-daags) terug ophalen. Onze medewerkers zijn steeds stand-by voor technische ondersteuning of om papier bij te vullen.  Op die manier hoef je je nergens zorgen over te maken en verloopt jouw feest perfect.

  Bij een personeelsfeest of een corporate bedrijf event adviseren we dat er een medewerker van instant fotobox in de buurt of op de locatie kan blijven.
 • Referenties reviews 
  Check vooraf op google en online reviews van het bedrijf in kwestie. Werken ze enkel voor particulieren of hebben ze ook voor grotere bedrijven reeds gewerkt. Als grote bedrijven hen het vertrouwen geven dan is de kwaliteit zeker in orde. 
 • Voor welke gelegenheid kan je een fotobox huren?
  - Huwelijk
  - Bedrijfsfeest | Personeelsfeest    
  Roaring Twenties | The Great Gatsby Party
  - Nieuwjaarsevent
  - Opendeurdag
  - Openbedrijvendag
  - Intranet crm pasfoto/personeelsfoto's 
  - Productlancering
  - Beurs photobooth
  - Pensioenfeest
  - Girls night | Ladies night
  - Sweet sixteen photobooth
  - Party
 • Fotostrookje/Fotoafdruk  
  Foto’s onthouden wat mensen vergeten. Daarom is een fysieke print, een echte fotoafdruk een meerwaarde voor je event. Wij printen fotostrookje ook steeds in duplicaat, ideaal voor een gastenboek. Maar tevens werken we met onbeperkt aantal foto’s op je event. Voor grote personeelsfeesten plaatsen we soms 3 of 4 photobooths zodat er geen lange wachtrijen ontstaan.
  De fotostrookjes zijn volledig gepersonaliseerd (eigen tekst, bedrijfslogo of slogan).
  Voor huwelijken kunnen we tevens een eigen foto van de dag zelf toevoegen aan het ontwerp.

Roaring Twenties Back in Time

Wist je dat de meeste foto's van voor 1970 in zwart-wit werden gemaakt?
Is je bedrijf ouder dan 50 jaar dan zullen de eerste foto's waarschijnlijk in zwart-wit gemaakt zijn. Een donkere kamer gebruiken we niet meer, maar we kunnen wel je event of feest volledig terug-in-de-tijd katapulteren. Zoals bij het bedrijf Noyen met de eerste winkel in 1923. Met een green screen fotobox opstelling hebben we beelden gerealiseerd waarbij de 4de generatie en hun gasten samen met de oprichters van het bedrijf op de foto stonden.

Stad Gent personeelsfeest
Schneider electric bedrijfsfeest
sumitomo feest
Stad Gent feest met green screen
Universiteit Gent Erasmus photobooth actie
Jobvillage fotohokje met pasfoto
Universiteit Gent fotobox met green screen
pasfoto op jobbeurs

Photobooth huren Aalter | Wat is een Fotobox ?

Wat is een fotobox of photobooth en waar kan je die huren?  Bij ons ben je alvast op het juiste adres.  Wij kunnen je meer informatie verstrekken om een photobooth te huren in Aalter. Een photobooth is een toestel dat leuke foto’s of selfies maakt van de gasten op een feest.  Door een druk op de knop, treedt het toestel in werking.  Het enige wat de gasten hoeven te doen is lachen naar de camera. De rest gaat vanzelf.  Er worden een 3- of 4-tal foto's gemaakt die dan automatisch geprint worden op een fotostrookje. 
Wil je een zelf een fotobox huren of organiseer je een bedrijfsevent in Aalter en ben je op zoek naar een leuk idee of animatie, dan is een photobooth van instant fotobox zeker de juiste keuze.

Wat mag je verwachten van een photobooth fotobox.

Een fotobox op je huwelijk of een feest met het bedrijf in Aalter, plezier met vrienden en collega’s is gegarandeerd. Met een foto booth krijg je mensen op een leuke manier bij elkaar. Iedereen kan gratis in een fotohokje of voor een instant fotobox zuil gekke foto’s maken.
Je drukt op een voetdrukknop of je kan handsfree de selfie fotosessie opstarten. Na enkele seconden komt de fotoafdruk uit de printer die je direct kan meenemen. De gemaakte foto’s leveren we tevens digitaal.
Heel wat trouwkoppels en bedrijven in Aalter hebben reeds een instant fotobox bij ons gehuurd.
Plezier maken bij een afgesloten fotohokje of een open foto booth is een belevenis voor elk feest. Samen met vrienden of collega’s van een andere bedrijfsafdeling op de foto staan. Het zorgt voor een team gevoel, samen zijn. Een gevoel dat veel mensen door covid hebben gemist.
Op het scherm van de photobooth zie je een live view; zodat je duidelijk kan zien hoe je op de foto zal staan. Wil je extra foto’s? Dan start je gewoon een 2de fotosessie op. Niets is leuker dan samen lachen en gekke bekken trekken. Even stoom aflaten en plezier maken.
We voorzien steeds voldoende fotopapier, zodat al je gasten gegarandeerd instant geprinte selfie foto’s hebben. Elke fotobox heeft een degelijke verlichting door een ingebouwde flits of led licht. Zo krijg je sprankelende haarscherpe foto’s op je feest te Aalter. 

Je trouwfeest in Aalter?

Huur zeker een instant fotobox photobooth op je huwelijksfeest. Het is niet duur als je weet dat het zeker een fun meerwaarde is op je feest. Je kan heel veel foto’s maken en je geeft je gasten een fotobedankje van je huwelijk cadeau. Onderaan op het fotostrookje kunnen we zelfs een foto van je trouwdag zelf plaatsen als je dit wenst. En indien je kiest voor fotostrookjes van 5cm x 15cm dan printen we ze graag in tweevoud. Ideaal dus om tegelijk een gastenboek met leuke photobooth foto’s en een persoonlijke boodschap van je vrienden te creëren..

Bedrijfsevent in Aalter | instant fotobox photobooth

Het je een jubileum te vieren het je bedrijf en wil je graag je gasten en klanten een leuk relatiegeschenk meegeven dan hebben we een gepaste oplossing voor U. We plaatsen een fotostudio met een green screen bij de instant fotobox photobooth. Je gasten maken hun selfie en kiezen vooraf hun achtergrond voor de foto.
Zo hebben wij voor Rodenstock in Antwerpen foto’s gemaakt voor hun bedrijfsgevel van 1930. Iedereen had een foto die net zo goed 90 jaar geleden kon zijn gefotografeerd. In zwart wit met hun bedrijfslogo en slogan van hun bedrijfsevent. 

Idee photobooth op je feest in Aalter

 • Door reeds meer dan 8 jaar onze instant fotoboxen te verhuren op huwelijksfeesten en events hebben we reeds heel wat leuke mogelijkheden gezien die we graag met je delen.
 • Fotostrookjes muur | Fotoprint wall als achtergrond.
  Maak als achtergrond of achterwand een groot prikbord. Hiervoor kan je kadapak panelen of muur kurk gebruiken en laat iedereen de 2de geprinte duplicaat fotostrook vastpinnen op de muur. Zo krijg je later en later op je huwelijksfeest een mooie muur met selfies van al je gasten.
 • Fotostrookjes wasdraad | Wall of fame
  Maak een houten kader met een 4 tal latjes. Boor om de 20cm een gaatje en span een touw kriskras in het frame.  Of hang een aantal wasdraden aan de muur bij de photobooth. Op verschillende plaatsen de selfie fotostrookjes met kleine wasknijpers vasthangen.
 • Roaring twenties thema instant fotobox photobooth
  Is je event of feest thema “ The Great Gatsby “ dan kunnen we de instant geprinte selfie fotostrookjes van de fotobox in zwart-wit of sepia bruin printen. Of kies voor een photobooth met begeleider die in zijn Great Gatsby outfit je de vintage gemaakte foto gaat overhandigen. Een oude zwart-wit postkaart foto, twenties stijl met gekartelde fotoranden.

Leuke tips voor je feest

Naast gepersonaliseerde fotoprints op je feest kunnen we ook het opstartscherm van de instant fotobox aanpassen naar het thema van je feest.
We gebruiken uw bedrijfslogo, corporate branding of dezelfde stijl als de uitnodiging van je event in Aalter.

Ook voor een huwelijkfeest kunnen we een leuk opstartscherm voorzien.

Welcome back fotobox in Aalter

Na de Lock down, afstandswerken, home office, telewerk komt het moment dat je medewerkers terug op kantoor komen. Het moment om een week een instant fotobox photobooth in je bedrijf te plaatsen. Personeelsleden maken een mooie selfie waarna ze een welcome back foto instant geprint krijgen. Achteraf leveren we ook alles digitaal. 
Voor Cronos hebben we zo een 5 weken road show gedaan waarbij we elke week de photobooth op een andere locatie in België hebben geplaatst. De HR afdeling gaf aan de 5 leukste team selfies toffe prijs. Het resultaat? Extra job satisfaction, samenwerking met het team om de selfie wedstrijd te winnen gaf een motivatie boost.  Employer branding | Geluk op de werkvloer door het inzetten van een photobooth.

Wie zijn we

Instant Fotobox is een team ervaren fotografen met één duidelijke missie. We love to make you smile.

Follow Us
Team
 • Serge Wailly - zaakvoerder
 • Lienda Ryserhove - designer
 • Frank, Carlos, Stef, Luna, Nathan
 • onmisbaar talent voor fotobox
 • Onze kat aka fotomodel
Instant Fotobox
 • Molenkouterstraat 19
 • 9910 Aalter
 • GSM 0472 62 22 43
 • Gsm 0475 70 09 09
 • BTW BE 0761.222.841

Instant Fotobox Photobooth huren Aalter

Mobirise web page maker - Get now