Artificiële intelligentie fotobox

AI photobooth

Foto's met AI Artificiële Intelligentie

Je gasten kiezen één van de 70 voorgeprogrammeerde foto's van superman, een kerstsfeer kindje tussen de pakjes, een filmster op de rode loper, of een kleurrijk portret van een fotomodel. Daarna maken ze hun selfie. Nu gaat het algoritme hun gezicht data verwerken in het gekozen beeld. Kunst, unieke beelden in enkele seconden. Gegarandeerd succes op je feest. Wij gebruiken aangekochte (licentie) auteursrechten vrije beelden. Hierna maakt AI via internet een nog betere creatie van jezelf.  Opgelet enkel mogelijk met een stabiele degelijke internet verbinding op uw event/bedrijfs locatie.

AI maakt je zelfs jonger

Testimonial

Deze AI photobooth was een succes op onze afterwork drink met collega's. De foto's zijn niet alleen uniek, ik zie er tegelijk 30 jaar jonger uit. Net als op mijn rijbewijs van 1990. Er was de hele avond een file bij de photobooth want iedereen wou op de foto. 

Lienda
I-mens

Great Gatsby photobooth animatie

Roaring twenties animatie met fotobox

Roaring twenties animatie op je feest in The Great Gatsby style.

Met een foto die u ons gaat aanleveren of uit onze database plaatsen we iedereen in een twenties decor. Rodenstock vierde zijn 140 jaar bestaan en kreeg instant geprinte vintage zwart-wit foto's met de bedrijfsgevel uit de beginjaren 1900.  Noyen wou zijn klanten op de openbedrijvendag vier generaties terug in 1923 met Julien Noyen, de oprichter van het bedrijf op de foto.
Wij voorzien buishoeden, antieke props voor op de foto en denken graag mee met je feest idee.

Buiten photobooth oplossing met shelter tent

Open Fotobox - Shelter tent

Buiten photobooth. Een shelter tent met een instant fotobox. We kunnen we tevens de 4 zijden afsluiten bij slecht weer. Witte instant fotobox samen met een begeleider om social distance te monitoren.
Deze shelter tent heeft een minimum vloeroppervlakte nodig van 4x4 meter en een stroomaansluiting.
Verhuur enkel met begeleider. Oplossing voor corona veilig buiten evenement.

Led instant fotobox fotozuil

Led licht fotobox

Compacte zwarte photobooth met ingebouwde flits, led lamp en printer. De kleur van zowel de instant fotobox photobooth als de voetzuil kunnen we in een gewenste led kleur aanpassen. Tevens kan je de fotobox kantelen wanneer iemand in een rolstoel ook een selfie wil nemen.
Deze led fotobox heeft slecht 1 m2 plaats nodig op je locatie en een normale stroomaansluiting.
We voorzien steeds een voetdrukknop zodat je contactloos de photobooth kan opstarten en veilig is.
Je hoeft dus de touchscreen van de fotobox niet aan te raken om je selfie te maken.

Pasfoto intranet bedrijf

Fotostudio met of zonder fotograaf,

Intranet foto's, LinkedIn portret of pasfoto's van alle medewerkers. Wij kunnen een fotostudio op je locatie voorzien om professionele portretten te maken. We hebben dit jaren gedaan met schoolfotografie dus we kennen ons vak. Maar wist je ook dat wij een  fotostudio opstelling zonder fotograaf kunnen voorzien? De virtuele fotograaf is een voetdrukknop om je pasfoto sessie op te starten. Je krijgt direct je foto te zien die ook digitaal beschikbaar is voor je e-mail signature.
Is je eerste pose niet mooi, dan maak je gewoon opnieuw een foto, onbeperkt tot dat je tevreden bent met je portret.
Te huur voor een dag, week, maand op één of verschillende locaties. Vraag gerust meer info.
Enkel lachen moet je zelf nog doen, maar hou rekening dat je op een pasfoto voor een internationaal paspoort niet mag lachen.
(Gek toch?)

 

Photobooth huur achtergrond

Gepersonaliseerde achtergrond

Op events wil je een merk of je sponsors extra promoten.
Wij kunnen een spandoek frame voorzien zodat elke foto een gepersonaliseerde promotie is voor je merk identiteit.

White cube opblaasbaar fotohokje

White cube opblaasbaar fotohokje

We hebben 4 white cube fotohokjes beschikbaar voor je event of huwelijksfeest. Bij voorkeur plaatsen we die binnen waarbij de plafond hoogte minimaal 360 cm hoog moet zijn. Binnenin heb je een mooie witte achtergrond maar we kunnen ook een green screen voorzien.
Winter thema event oplossing.

Fotomozaiek

Fotomozaiek

Fotomozaiek met selfies 

Een fotomozaïek is een grote foto montage dat is opgebouwd uit vele kleine selfies die op je feest of event zijn gemaakt. We kunnen dit in verschillende formaten aanleveren. Meestal gebruiken we tot wel 1000 foto's dat we combineren met uw foto of bedrijfslogo. Het is een blijvende manier om mensen samen te brengen. Ook voor social media kunnen we een film montage hiervan maken. Een voorbeeld van een online fotomozaïek zie je alvast hier.

Voor en na- effect AI bewerking in enkele seconden.

Face swab AI

Dingen die normaal gezien niet mogelijk zijn met een photobooth, zijn nu kunstmatig haalbaar. Snel van uiterlijk veranderen om er jonger of babyface uit te zien, het kan met AI. Deep learing -algoritmen analyseren je genomen selfie en verwerken die met face swab in een echt kunstwerk. Zo kan je een bekende figuur zijn, of een kloon van je grootste idool met je eigen gezicht. 

Fotobox of photobooth huren? Enkele tips om mee rekening te houden bij het vergelijken online.

 • Uw event, feest is uniek. Prijs-kwaliteit is belangrijk. 
 • Service pack of doe het zelf pakket?
 • Doe het zelf photobooth
 • Soms kan je online een goedkope photobooth verhuur vinden waarbij je bij het plezier een een goedkope prijs een soort zelfbouw pakket toegestuurd krijgt om de photobooth zelf te monteren. Je bent afhankelijk van een koerierdienst die hopelijk tijdig alles just in time moet leveren en dan moet je hopen dat alles werkt. Bij het kleinste probleem is er geen tijd meer om een andere vervang photobooth te leveren voor je feest. Bij de meeste van dergelijke aanbieders is hun winstmodel het aanbieden van een extra verzekering voor schade, en extra opties. Hierdoor is de finaal eindprijs hoger dan voorzien. 
 • Service, installeert men de photobooht?
  Bij instant fotobox installeren we de photobooth steeds zelf op uw locatie. Als professioneel event fotograaf houden we rekening met lichtopstelling, kleurtemperatuur en heel wat andere zaken zodat je fotostrookjes perfect zijn op je feest. We monteren alles tijdig in je feestzaal of event ruimte en komen de instant fotobox photobooth ’s nachts of dezelfde morgen terug ophalen. Onze medewerkers zijn steeds stand-by om waar nodig papier bij te vullen en ervoor te zorgen dat je feest of event perfect verloopt.
 • Bij een personeelsfeest of een corporate bedrijf event adviseren we dat er een medewerker van instant fotobox desnoods in de buurt of op de locatie kan blijven.

 • Referenties reviews 
  Check vooraf op google en online reviews van het bedrijf in kwestie. Werken ze enkel voor particulieren of hebben ze ook voor grotere bedrijven reeds gewerkt. Als grote bedrijven hen het vertrouwen geven dan is de kwaliteit zeker in orde. 
 • Voor welke gelegenheid kan je een fotobox photobooth huren?
 •  Huwelijk
 • - Bedrijfsfeest | Personeelsfeest    
 • - Roaring Twenties | The Great Gatsby Party
 • - Nieuwjaarsevent
 • - Opendeurdag
 • - Openbedrijvendag
 • - Intranet crm pasfoto personeels foto's 
 • - Productlancering
 • - Beurs photobooth
 • - Pensioenfeest
 • - Girls night | Ladies night
 • - Sweet sixteen photobooth
 • - Party
 •  Fotostrookje – Fotoafdruk  
 • Foto’s onthouden wat mensen vergeten. Daarom is een fysieke print, een echte fotoafdruk een meerwaarde voor je event. Wij printen fotostrookje ook steeds in duplicaat, ideaal voor een gastenboek. Maar tevens werken we met onbeperkt aantal foto’s op je event. Voor grote personeelsfeesten plaatsen we soms 3 of 4 photobooths zodat er geen lange wachtrijen aan de fotobox photobooth staan.
 • Een foto afdruk kunnen we volledig naar wens personaliseren. Met je bedrijfslogo of slogan.
 • Fotostookjes met een foto van je trouwdag zelf is ook mogelijk.
Wie zijn we

Instant Fotobox is een team ervaren fotografen met één duidelijke missie. We love to make you smile.

Follow Us
Team
 • Serge Wailly - zaakvoerder
 • Lienda Ryserhove - designer
 • Frank, Carlos, Stef, Luna, Nathan
 • onmisbaar talent voor fotobox
 • Onze kat aka fotomodel
Instant Fotobox

Voor en na-effect

Cartoon photobooth

Ook met AI kunnen we cartoon efffecten realiseren