Design fotobox

Design fotobox.

Led licht fotobox

Led licht fotobox.

White cube fotobox te Gent

White cube fotohokje in Gent

Bel gerust op 0472622243 of via onderstaande knop met uw datum

Fotobox of photobooth huren? Enkele tips om mee rekening te houden bij het vergelijken online.

 • Uw event, feest is uniek. Prijs-kwaliteit is belangrijk. 
 • Service pack of doe het zelf pakket?
 • Doe het zelf photobooth
 • Soms kan je online een goedkope photobooth verhuur vinden waarbij je bij het plezier een een goedkope prijs een soort zelfbouw pakket toegestuurd krijgt om de photobooth zelf te monteren. Je bent afhankelijk van een koerierdienst die hopelijk tijdig alles just in time moet leveren en dan moet je hopen dat alles werkt. Bij het kleinste probleem is er geen tijd meer om een andere vervang photobooth te leveren voor je feest. Bij de meeste van dergelijke aanbieders is hun winstmodel het aanbieden van een extra verzekering voor schade, en extra opties. Hierdoor is de finaal eindprijs hoger dan voorzien. 
 • Service, installeert men de photobooht?
  Bij instant fotobox installeren we de photobooth steeds zelf op uw locatie. Als professioneel event fotograaf houden we rekening met lichtopstelling, kleurtemperatuur en heel wat andere zaken zodat je fotostrookjes perfect zijn op je feest. We monteren alles tijdig in je feestzaal of event ruimte en komen de instant fotobox photobooth ’s nachts of dezelfde morgen terug ophalen. Onze medewerkers zijn steeds stand-by om waar nodig papier bij te vullen en ervoor te zorgen dat je feest of event perfect verloopt.
 • Bij een personeelsfeest of een corporate bedrijf event adviseren we dat er een medewerker van instant fotobox desnoods in de buurt of op de locatie kan blijven.
 • Referenties reviews 
  Check vooraf op google en online reviews van het bedrijf in kwestie. Werken ze enkel voor particulieren of hebben ze ook voor grotere bedrijven reeds gewerkt. Als grote bedrijven hen het vertrouwen geven dan is de kwaliteit zeker in orde. 
 • Voor welke gelegenheid kan je een fotobox photobooth huren?
 •  Huwelijk
 • - Bedrijfsfeest | Personeelsfeest    
 • - Roaring Twenties | The Great Gatsby Party
 • - Nieuwjaarsevent
 • - Opendeurdag
 • - Openbedrijvendag
 • - Intranet crm pasfoto personeels foto's 
 • - Productlancering
 • - Beurs photobooth
 • - Pensioenfeest
 • - Girls night | Ladies night
 • - Sweet sixteen photobooth
 • - Party
 •  Fotostrookje – Fotoafdruk  
 • Foto’s onthouden wat mensen vergeten. Daarom is een fysieke print, een echte fotoafdruk een meerwaarde voor je event. Wij printen fotostrookje ook steeds in duplicaat, ideaal voor een gastenboek. Maar tevens werken we met onbeperkt aantal foto’s op je event. Voor grote personeelsfeesten plaatsen we soms 3 of 4 photobooths zodat er geen lange wachtrijen aan de fotobox photobooth staan.
 • Een foto afdruk kunnen we volledig naar wens personaliseren. Met je bedrijfslogo of slogan.
 • Fotostookjes met een foto van je trouwdag zelf is ook mogelijk.

Fotostrookjes

Verhuur Photobooth Fotobox Gent

Eventfotograaf - Personeelsfeest - Bedrijfsfeest - Huwelijksfeest

Meer dan 10 jaar geleden was ikzelf en mijn vrouw event en huwelijksfotograaf. Het maken van fotoreportages van een bedrijfsfeest of huwelijk hebben we jaren gedaan. Tot dat we in 2012 Tony Cho van photobooth planet in New York hebben leren kennen.https://photoboothplanet.com/new-york-photo-booth-rental/about/ 
Via hem zijn we in de wereld van photobooth verhuur gestapt. Intussen zijn we jaren en heel wat bedrijfsfeesten verder en terecht fier op wat we bereikt hebben. Onze fotoboxen geven de mogelijkheid om de nacht door te feesten. Degelijk van kwaliteit met super snelle foto printers. Uw event krijgt hierdoor een eventfotograaf of feestfotograaf die dank zij de instant fotobox photobooth de meest hilarische spontane foto's maakt van je gasten. Op een personeelsfeest werken we steeds met onbeperkt aantal foto's. 

Vragen 

 • Hoeveel foto's print een instant fotobox photobooth?
  Afhankelijk van het type photobooth kan je 800 of 1400 foto's printen.
  We voorzien steeds voldoende fotopapier.
 • Wat kan ik personaliseren?
  De fotoprints of fotostrookjes maken we in uw huisstijl. We kunnen het startscherm van de photobooth personaliseren. Tevens kunnen we de volledige photobooth ook wrappen in uw huiskleur of thema.
  Een achtergrond kunnen we maken op een spandoekframe met uw logo, de sponsors van het event waarbij ze op elke foto brand visibility hebben.
 • Wat met GDPR?
  Bij het maken van een selfie kunnen we vooraf een akkoord vragen van een gebruiker om de foto digitaal te mailen of sharen. Bij een niet akkoord komt de foto niet online. Zo kunnen we foto's pushen naar een facebook bedrijfspagina voor enkel de mensen die hiermee akkoord zijn.
 • We hebben simultaan een event op meerdere locaties. 
  Contacteer ons tijdig en we bespreken graag de mogelijkheden. We hebben voldoende instant fotobox photobooths en medewerkers om dit te realiseren. 
 • We hebben een klein budget voor ons event, is een photobooth mogelijk?
  In het verleden hebben we al met non profit organisaties gewerkt zoals Oxfam, of voor Rode neuzen dag waarbij een aantal sponsors de instant fotobox photobooth betalen. Hun logo of website komt dan op elke gemaakte foto. Deze marketingtool, merk bekendheid blijft letterlijk bij de mensen thuis aan de muur hangen. Als er een win win voor beide partijen mogelijk is dan praten we graag met u wat kan. 

Bedrijfsfeesten en personeelsfeesten Gent

Voor bedrijfsevents, personeelsfeesten en evenementen bureau's werken we meestal met maatwerk pakketten en voorstellen. Vraag gerust een offerte en we denken creatief met u mee om uw bedrijfs evenement onvergetelijk te maken. Een personeelsfeest krijgt een extra dimensie met de instant fotobox. Het open fotohokje of een combinatie van verschillende fotohokjes, kunnen we op je feest voorzien. We kunnen ook een photobooth fotobox roadshow voorzien waarbij we telkens enkele dagen een fotobox plaatsen op kantoor. Dit doen we voor al uw vestigingen in Belgie waarna je finaal een team verbonden medewerkers hebt in heel wat foto's.
Deze foto's leveren we extra digitaal achteraf.

Roaring Twenties Back in Time

Wist je dat kleurenfotografie voor 1970 duur was en de meeste foto's destijds nog in zwart-wit werden gemaakt?
Is je bedrijf ouder dan 50 jaar dan zullen de eerste foto's waarschijnlijk op Agfa of Kodak fotopapier zijn gemaakt. Een donkere kamer gebruiken we niet meer. Maar we kunnen wel je event of feest volledig terug back in time naar " The Great Gatsby" katapulteren. Zoals Noyen met de eerste winkel in 1923. Met een green screen fotobox opstelling hebben we beelden gerealiseerd waarbij de 4de generatie en hun gasten met de oprichters van het bedrijf op de foto stonden.

Personeelsfeest stad Gent
Feest stad Gent
Event Universiteit Gent fotobox
Jobvillage Gent fotobox
Event Universiteit Gent photobooth
Jobvillage Gent photobooht

Photobooth huren Gent | Wat is een Fotobox

Wat is een fotobox of photobooth en waar kan je die huren. Je bent alvast op je juiste pagina met meer informatie om een photobooth te huren in Gent. Een photobooth is een toestel die net als een fotograaf leuke foto’s, selfies maakt op een feest maar dan zonder de fotograaf.
Wil je een fotobox huren voor een trouwfeest of wil je het trouwkoppel met een groep vrienden een photobooth op hun huwelijksfeest cadeau doen. Het kan. Of organiseer je een bedrijfsevent in Gent en ben je als animatie op zoek naar een leuk idee. Dan is een photobooth van instant fotobox zeker de juiste keuze.

Wat mag je verwachten van een photobooth fotobox.

Een fotobox op je huwelijk of een feest met het bedrijf in Gent, plezier met vrienden en collega’s is gegarandeerd. Met een foto booth krijg je mensen op een leuke manier bij elkaar. Iedereen kan gratis in een fotohokje of voor een instant fotobox zuil gekke foto’s maken.
Je drukt op een voetdrukknop of je kan handsfree de selfie fotosessie opstarten. Na enkele seconden komt de fotoafdruk uit de printer die je direct kan meenemen. De gemaakte foto’s leveren we tevens digitaal.
Heel wat trouwkoppels en bedrijven in Gent hebben reeds een instant fotobox bij ons gehuurd.
Plezier maken bij een afgesloten fotohokje of een open foto booth is een belevenis voor elk feest. Samen met vrienden of collega’s van een andere bedrijfsafdeling op de foto staan. Het zorgt voor een team gevoel, samen zijn. Een gevoel dat veel mensen door covid hebben gemist.
Op het scherm van de photobooth zie je een live view; zodat je duidelijk kan zien hoe je op de foto zal staan. Wil je extra foto’s? Dan start je gewoon een 2de fotosessie op. Niets is leuker dan samen lachen en gekke bekken trekken. Even stoom aflaten en plezier maken.
We voorzien steeds voldoende fotopapier, zodat al je gasten gegarandeerd instant geprinte selfie foto’s hebben. Elke fotobox heeft een degelijke verlichting door een ingebouwde flits of led licht. Zo krijg je sprankelende haarscherpe foto’s op je feest te Gent. 

Je trouwfeest in Gent?

Huur zeker een instant fotobox photobooth op je huwelijksfeest. Het is niet duur als je weet dat het zeker een fun meerwaarde is op je feest. Je kan heel veel foto’s maken en je geeft je gasten een fotobedankje van je huwelijk cadeau. Onderaan op het fotostrookje kunnen we zelfs een foto van je trouwdag zelf plaatsen als je dit wenst. En indien je kiest voor fotostrookjes van 5cm x 15cm dan printen we ze graag in tweevoud. Ideaal dus om tegelijk een gastenboek met leuke photobooth foto’s en een persoonlijke boodschap van je vrienden te creëren..

Welcome back fotobox in Gent

Na de Lock down, afstandswerken, home office, telewerk komt het moment dat je medewerkers terug op kantoor komen. Het moment om een week een instant fotobox photobooth in je bedrijf te plaatsen. Personeelsleden maken een mooie selfie waarna ze een welcome back foto instant geprint krijgen. Achteraf leveren we ook alles digitaal. 
Voor Cronos hebben we zo een 5 weken road show gedaan waarbij we elke week de photobooth op een andere locatie in België hebben geplaatst. De HR afdeling gaf aan de 5 leukste team selfies toffe prijs. Het resultaat? Extra job satisfaction, samenwerking met het team om de selfie wedstrijd te winnen gaf een motivatie boost.  Employer branding | Geluk op de werkvloer door het inzetten van een photobooth.

Bedrijfsevent in Gent | instant fotobox photobooth

Het je een jubileum te vieren het je bedrijf en wil je graag je gasten en klanten een leuk relatiegeschenk meegeven dan hebben we een gepaste oplossing voor U. We plaatsen een fotostudio met een green screen bij de instant fotobox photobooth. Je gasten maken hun selfie en kiezen vooraf hun achtergrond voor de foto.
Zo hebben wij voor Rodenstock in Antwerpen foto’s gemaakt voor hun bedrijfsgevel van 1930. Iedereen had een foto die net zo goed 90 jaar geleden kon zijn gefotografeerd. In zwart wit met hun bedrijfslogo en slogan van hun bedrijfsevent. 

Idee photobooth op je feest in Gent

 • Door reeds meer dan 8 jaar onze instant fotoboxen te verhuren op huwelijksfeesten en events hebben we reeds heel wat leuke mogelijkheden gezien die we graag met je delen.
 • Fotostrookjes muur | Fotoprint wall als achtergrond.
  Maak als achtergrond of achterwand een groot prikbord. Hiervoor kan je kadapak panelen of muur kurk gebruiken en laat iedereen de 2de geprinte duplicaat fotostrook vastpinnen op de muur. Zo krijg je later en later op je huwelijksfeest een mooie muur met selfies van al je gasten.
 • Fotostrookjes wasdraad | Wall of fame
  Maak een houten kader met een 4 tal latjes. Boor om de 20cm een gaatje en span een touw kriskras in het frame.  Of hang een aantal wasdraden aan de muur bij de photobooth. Op verschillende plaatsen de selfie fotostrookjes met kleine wasknijpers vasthangen.
 • Roaring twenties thema instant fotobox photobooth
  Is je event of feest thema “ The Great Gatsby “ dan kunnen we de instant geprinte selfie fotostrookjes van de fotobox in zwart-wit of sepia bruin printen. Of kies voor een photobooth met begeleider die in zijn Great Gatsby outfit je de vintage gemaakte foto gaat overhandigen. Een oude zwart-wit postkaart foto, twenties stijl met gekartelde fotoranden.

Leuke tips voor je feest

Naast gepersonaliseerde fotoprints op je feest kunnen we ook het opstartscherm van de instant fotobox aanpassen naar het thema van je feest.
We gebruiken uw bedrijfslogo, corporate branding of dezelfde stijl als de uitnodiging van je event in Lievegem.

Ook voor een huwelijkfeest kunnen we een leuk opstartscherm voorzien.

Wie zijn we

Instant Fotobox is een team ervaren fotografen met één duidelijke missie. We love to make you smile.

Follow Us
Team
 • Serge Wailly - zaakvoerder
 • Lienda Ryserhove - designer
 • Frank, Carlos, Stef, Luna, Nathan
 • onmisbaar talent voor fotobox
 • Onze kat aka fotomodel
Instant Fotobox

Instant Fotobox photobooth huren Gent