Wat trouwkoppels ons vertellen

De fotobox was echt een topper op ons feest. We twijfelden eerst om dit te voorzien maar hebben er geen seconde spijt van gehad. Wij gaan u zeker aanraden aan onze vrienden die ook gaan trouwen.

Evelien & Michel 

Hey Serge, bedankt voor je flexibiliteit en keigoede service op ons huwelijksfeest. Toen de feestzaal zei dat de fotobox midden in de nacht moest worden opgehaald was dit totaal geen probleem voor U. Bedankt.

Annelies & Matthias 

Wat een kwaliteit!  Je foto's zijn véél helderder en scherper dan van mijn vriendin die bij een ander bedrijf een goedkopere oplossing had geboekt. 
Dagelijks genieten we nog van de hilarische foto's in ons gastenboek met selfies.
Kimberly & Pieter-Jan

Referenties klanten Bedrijven - Particulieren

Na 8 jaar ervaring in de event industrie met de verhuur van instant fotobox photobooths zijn we terecht fier dat we reeds meermaals voor heel wat bedrijven hebben mogen werken. We blijven echter bescheiden en investeren elke dag in een optimale service en top materiaal. 

U kan ons rechtstreeks boeken voor uw feest maar we werken ook samen met eventbureau's in Vlaanderen.

Instant Fotobox werkt voor 60% voor bedrijven en 40% voor particulieren.

Wij garanderen dan ook een perfecte service voor elk event waar we het verschil maken. Zowel event partners als bedrijven, gemeentes zijn klant bij instant fotobox.

Serge Wailly, zaakvoerder instant fotobox.

Happyland event 4500 pers

Multi fotostudio event

Fotostudio eventfotograaf

Ook voor grotere projecten kan u bij ons terecht. Voor deze klant was de uitdaging om 4 fotostudio's met een event fotograaf te voorzien om op de gezinsdag leuke familiefoto's te maken. Iedereen kreeg een 13X18cm foto, en een koelkastmagneet met hun persoonlijke foto. We maken hiervoor graag een offerte op maat. 

icecold event 

Ice White instant fotobox cube

Ice white fotobox cube

We hebben 4 witte fotobox cube tenten waarin je kan poseren voor de foto. Ideaal voor een binnen event met winters thema. Voor Deloitte hebben we de medewerkers samen met een fotograaf ter plaatse leuk in beeld gebracht. Foto's werden elke 5 sec. door verschillende high speed printers geprint. Via de QR code had je ook direct de digitale versie van de foto op je smartphone.

fotomozaiek

Fotomozaiek 

Samen op de foto

Koester je talentvolle medewerkers en breng je employer branding tot een hoger niveau. Na of tijdens een event kunnen we een online fotomozaiek creëren. Tevens is een vergroting van 90cm x 150cm een echte eyecatcher in je bedrijf. Al je medewerkers samen op de foto. Met minimum 500 selfies maken we deze fotomontage. Vraag gerust meer info.Vanaf 75€

Photobooth huren na covid

Touchless photobooth Instant Fotobox

Handsfree gebruik fotobox

Sinds Covid is gezondheid en veiligheid belangrijk in ons leven. Om het virus geen kans te geven kan je de photobooth handsfree met je eigen smartphone bedienen.   In de video hiernaast leggen we het gebruik hiervan uit. Tevens kunnen we een voetbutton voorzien om een selfie sessie op te starten.

fotobox achtergrond

Achtergrond fotobox

Achtergronddoek fotobox

Wij hebben heel wat achtergronden die we kunnen voorzien als extra optie bij de fotobox. Van glitters tot green screen oplossingen waarbij we je in eender welk decor kunnen plaatsen. After ski party met je foto op de skipiste, zelf dit kan perfect. Vanaf 15€. 

Niet gevonden wat je zocht? 

Praten werkt! Misschien zoek je iets speciaal of weet je niet of wij dit voor U kunnen realiseren. Bel of mail gerust met je vragen, we helpen je graag verder en kunnen je ook andere bedrijven adviseren in de evenementen sector

Wie zijn we

Instant Fotobox is een team ervaren fotografen met één duidelijke missie. We love to make you smile.

Follow Us
Team
  • Serge Wailly - zaakvoerder
  • Lienda Ryserhove - designer
  • Frank, Carlos, Stef, Luna, Nathan
  • onmisbaar talent voor fotobox
  • Onze kat aka fotomodel
Instant Fotobox