Dag & nacht

Wij komen de fotobox photobooth tijdig monteren op je feest. Hiervoor spreken we vooraf af tegen hoe laat de instant fotobox operationeel moet zijn. We nemen dan contact op met de feestzaal of de event locatie wanneer we de photobooth kunnen monteren en terug komen ophalen. Als trouwkoppel kan je best vooraf afspreken met de uitbater van de feestzaal van je huwelijksfeest waar de fotobox photobooth mag staan.
We hebben enkel 1m2 ruimte nodig en een stroomaansluiting in de buurt. Bij sommige huwelijken vraagt de feestzaal om de fotobox photobooth 's nachts rond 3u of 4u te komen ophalen waarna ze de feestzaal poetsen.
Dit is zonder meerprijs perfect mogelijk bij instant fotobox. Onze medewerkers zijn meestal een hele nacht stand-by om waar nodig te depanneren of fotopapier aan te vullen.


Stand-by

Bij de montage van een instant fotobox photobooth maken wij verschillende test selfies, passen we de lay-out aan met bijvoorbeeld een trouwfoto van de dag zelf. Zodoende checken we dat alles perfect werkt en operationeel is. Tijdens je feest is er niet permanent een instant fotobox medewerker bij de fotobox (tenzij je die optie wel kiest voor je bedrijfsfeest, event) Maar er is steeds iemand stand-by. Je kan ons bellen als er een probleem is waarbij we dit eerst telefonisch proberen op te lossen, en persoonlijk langs komen waar nodig. Als de photobooth reeds kort na de middag selfies maakt in de feestzaal van je huwelijk met veel daglicht dan komen we soms in de vooravond langs om het licht van de flits aan te passen als het wat donkerder is.

Foto ontwerp

Een huwelijk is uniek. Uw feest is uniek. Fotostookjes of foto bedankjes die instant geprint worden van de fotobox photobooth moeten daarom ook uniek zijn. Wanneer je kiest voor fotostrips waarop er 3 of 4 selfies staan dan kunnen we de onderste of bovenste foto voorzien met een trouwfoto van de dag zelf. Of we kunnen ook voor een totaal ander ontwerp kiezen naar Uw wens.  Fotostrookjes van de photobooth in dezelfde stijl van je uitnodiging of menu kaarten? Je huiskleur, eigen logo of merk op de fotostookjes of je wil zelf je ontwerp maken? Het kan perfect. Ongeveer een 3 weken voor je huwelijk mailen wij enkele ontwerpen om finaal af te stemmen hoe je de instant geprinte selfie fotostrook op je huwelijksfeest wil. 

De meeste klanten kiezen voor fotostrookjes van het formaat 5cmx15cm die in duplicaat gemaakt en geprint worden op een blad fotopapier van 10cmx15cm (1240px1844px).
Je kan echter ook opteren voor grote foto's in formaat 10cmx15cm

Photobooth props

Een photobooth voorzien we steeds met leuke props voor op de foto. Dit zijn hoedjes, brillen, snorren op een stokje. Heb je een zomer event, dan hebben we brillen met cocktail glazen, palmbomen, hippe kleuren zodat je toffe selfies kan maken. Of is je thema een winter event, dan hebben we zelfs ski brillen, skies en andere leuke props die in het thema perfect passen. Als je bij een offerte aanvraag reeds het thema van je event gaat meegeven dan denken we graag met je mee. Ook gepersonaliseerde foto props met je bedrijfslogo of slogan zijn mogelijk. Tijdens de covid pandemie adviseren we echter om voorlopig geen props te gebruiken tenzij elke gast zijn eigen persoonlijke props snor of bril gebruikt om een leuke selfie te maken met de fotobox photobooth.

Wie zijn we

Instant Fotobox is een team ervaren fotografen met één duidelijke missie. We love to make you smile.

Follow Us
Team
  • Serge Wailly - zaakvoerder
  • Lienda Ryserhove - designer
  • Frank, Carlos, Stef, Luna, Nathan
  • onmisbaar talent voor fotobox
  • Onze kat aka fotomodel
Instant Fotobox